Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 1-Mar-2011 05:21
Shimmering Flora_Purple/Turqoise Garden
Hasil lama, ini merupakan antara hasil yang dapat juga saya pakse diri menyiapkan dalam waktu pening-pening dengan alahan mengandung..Tapi itupun terima kasih banyak2 pada tuan empunya, kerana patutnye siap sebelum raya 2010, tapi rasanya sebulan pas raya baru siap.. Memang tak boleh menjahit sangat.. tapi akhirnya dapat jugak kak ina dari N9 ni merasa SF hasil saya, harap dia berpuas hati...
For all the rest of readers, enjoy dulu, repeated designs sbb menjahit pun tak larat apatah lagi nak pikir design baru..hehe...





ps: gambar kurang clear sbb pakai phone jer.. tak larat punya hal.. haha..
pikir2 balik..kelakar tul time tu.. memang tak larat layan muntah n poning... $-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016